طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

به گزارش مجله نایس پاتوق، در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه و مفید با دارچین و گردو روبراتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین

با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش، چند وقتیه که گرانولا خیلی بین ما ایرانی ها هوادار پیدا نموده و چی از این بهتر، چون علاوه بر اینکه میشه گرانولارو خیلی راحت توی خونه درست کرد، سرشار از مواد مقوی هم هستش.

گرانولا میتونه همراه شیر ماست با انواع میوه و … یه صبحونه، عصرونه و یا حتی یه شام سبک و سالم باشه. در این مطلب هم طرز تهیه یه گرانولای خوشمزه و مفید با دارچین و گردو روبراتون میذارم که امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

جو پرک: 3 پیمانه

گردو: 1و 1/2 الی 2 پیمانه

میوه خشک بر طبق سلیقه: 1/2 الی 1 پیمانه

روغن مایع: 1/4 پیمانه

نمک: 1/2 قاشق چایخوری

عسل: 1/4 پیمانه

شکر قهوه ای: 1/4 پیمانه

پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

1. برای تهیه این گرانولای خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه عظیم نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

2. حالا گردو ها رو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

3. بعد گردو خرد شده، جو پرک، شکر قهوه ای و دارچین رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

4. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه نموده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

5. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.

6. حالا سینی رو برای مدت حدود نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت 2 الی 3 بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

7. از هر نوع میوه ای که دوست دارین میتونین برای تهیه این گرانولا استفاده کنین. حتی میتونین میوه رو حذف کنین. من از برگه زردآلو استفاده کردم و برگه هارو خرد کردم.

8. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد (ممکنه این زمان بیشتر یا کمتر از نیم ساعت، بسته به نوع فر طول بکشه) از داخل فر درش بیارین و میوه دلخواهتون رو بهش اضافه نموده و خوب هم بزنین.

9. حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طول سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

منبع: دونفره

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 10 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 10 اردیبهشت 1399 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 846

به "طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گرانولای گردو و دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید