طرز تهیه 3 مدل دسر خرمالو پاییزی خوشمزه و مجلسی
به گزارش مجله نایس پاتوق، خرمالو سرشار از آنتی اکسیدان است که رادیکال های آزاد ناشی از اکسیژن را در بدن مان از بین می برند. این میوه همچنین اثر مواد سمی را کاهش می دهد و مانع آسیب سلولی می شود. این امر در نهایت به یک بدن سم زدایی شده و کبد سالم تر منتهی می شود. همچنین برای درمان کبد چرب مفید است. همچنین علاوه بر خواص عالی که داراست، طعم و رنگ این میوه، باعث شده تا در تهیه دسرهای زیادی، به خصوص برای شب یلدا، از این میوه استفاده شود. در این مطلب با ما باشید، با طرز تهیه چند مدل دسر خرمالو خوشمزه و محشر!
دستور 3 مدل دسر خرمالو خوشمزه و عالی
1. طرز تهیه دسر خرمالو با ژلاتین
مواد لازم دسر خرمالو با شیر | |
خرمالو نرم و شیرین | 4 عدد |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شیر سرد | 2/3 لیوان |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
خامه قنادی | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
(نکته: اگر خرمالو شیرین نیست می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید)
دسر خرمالو با ژلاتین مجلسی
روش تهیه دسر خرمالو با ژله خوشمزه
- خرمالوهای شسته شده را از کلاهک جدا کنید.
- از وسط نصف کنید و با قاشق گوشتش را از پوستش جدا کنید.
- پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کنید و روی بخار سماور بن ماری کنید تا ذرات ژلاتین کامل حل شود.
- حالا داخل مخلوط کن خرمالوها را با ژلاتین حل شده و شکر و خامه قنادی مخلوط کنید، در آخر وانیل را بریزید و خوب مخلوط کنید.
- قالب مورد نظر را با کمی روغن یا کره چرب کنید، مواد را داخل قالب بریزید و داخل یخچال بمدت 3 الی 4 ساعت قرار دهید تا کاملا ببندد.
- بعد با چاقو اطراف دسر را از کناره ها جدا کنید، یک بشقاب روی قالب بگذارید و و داخل ظرف سرو برگردانید(اگر از قالب جدا نشد کف قالب را چند دقیقه داخل ظرف آب گرم قرار دهید)
2. طرز تهیه دسر خرمالو با بستنی (پودینگ خرمالو)
مواد لازم | |
خرمالو رسیده | 4 عدد متوسط |
شیر | نصف لیوان |
بستنی وانیلی | نصف لیوان |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | یک پنجم قاشق سوپ خوری |
شکر | 2 الی 3 قاشق |
وانیل | به مقدار کم |
پودینگ خوشمزه خرمالو
روش تهیه دسر خرمالو مجلسی با بستنی خوشمزه
- برای درست کردن دسر خرمالو ابتدا پوست خرمالوها را می گیریم و آنها را در میکسر ریخته و خوب میکس می کنیم تا خرمالوها به شکل پوره در بیاید. می توانید از گوشت کوب برقی هم استفاده کنید.
- سپس ژلاتین را با یک چهارم فنجان آب روی بخار کتری بن ماری می کنیم. بعد شیر، شکر و وانیل را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا فقط ولرم شود. دقت داشته باشید که مخلوط شیر و شکر زیاد داغ نشود.
- بعد از ولرم شدن شیر، به ترتیب بستنی و بعد ژلاتین بن ماری شده را هم به قابلمه اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
- وقتی مخلوط به خوبی یک دست شد، آن را از روی حرارت برمی داریم و پوره خرمالو و خامه را هم به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.
- در ادامه قالب مورد نظر را با آب مرطوب می کنیم و قالب را چند دقیقه داخل فریزر می گذاریم.
- حالا مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب سفت و آماده شود.
3. طرز تهیه دسر خرمالو با ماست (ورین خرمالو)
ورین در واقع یه لغت فرانسوی هستش که از verre اومده که به معنی شیشه یا جام هستش! به دسر یا پیش غذاهایی که توی ظرف شیشه ای یا لیوان سرو میشن گفته میشه !
دسر یا دیپ خرمالو با ماست
مراحل طرز تهیه دسر خرمالو خوشمزه
- خرمالو ها رو پوست بگیرین و خورد کنین و با آب لیمو مخلوط کنین!
- ماست رو با 2 قاشق از عسل مخلوط کنین نیازی نیست که کامل حلش کنین همین که به همه جاش برسه کافیه!
- توی دو تا ظرف نصفی از ماست رو بریزین، روش نصفی از خرمالو ها رو بریزین و باز هم ماست و بعد دوباره بقیه خرمالو! روی هر کدوم رو نصف
- قاشق عسل بریزین و با مغز پسته و گردو تزیین کنین با دست و دل بازی!
- برای 3 ساعت بره توی یخچال و بعد سرو کنین.
- به عنوان دیپ با کراکر یا اسلایس میوه می توانید میل کنید.
سخن آخر
خرمالو میوه ای است مختص فصل پاییز که شاید در بین همه مردم طرفدار پر و پا قرص نداشته باشد اما دارای خواص شگفت انگیز زیادی است و دسرهای تهیه شده با این میوه هر کسی را مست عطر خوشش می کند! پس این دسرها را یکبار هم که شده امتحان کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده لذت ببرید.
شما می توانید طرز تهیه شیره خرمالو خانگی و معرفی خواص بی نظیر آن را نیز در خبرنگاران بخوانید در فصل این میوه، این شیره مقوی را نیز برای فصول دیگر تهیه کنید. از قلم نیاندازید سوالات و نظرات خود را در پایین همین صفحه برای ما بنویسید.
منبع: مجله انگیزه