طرز تهیه کوفته پنیری ایتالیایی

به گزارش مجله نایس پاتوق، امروز قصد داریم دستور تهیه کوفته پنیری ایتالیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوفته پنیری ایتالیایی

مواد لازم:

برنج سفید پخته: 2 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان

تخم مرغ: 3 عدد

پنیر موزارلا: 8 عدد

پودر سوخاری: 1 فنجان

روغن: به مقدار لازم

قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و تا ارتفاع 10 سانتی متر روغن مایع درون آن بریزید.

برنج، پنیر پارمزان و یکی از تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و با استفاده ازدست خوب مخلوط را ترکیب کنید.

از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و یک تکه پنیر موزارلا را در وسط آن قرار داده و بپیچید.

تخم مرغ های باقیمانده را با هم بزنید.

هر کوفته را در تخم مرغ ها سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.

کوفته ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن کوفته را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

می توانید این کوفته ها را با هر مدل سس که دوست دارید میل کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 14 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1400 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 1558

به "طرز تهیه کوفته پنیری ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته پنیری ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید