کوکوی نودل و طرز تهیه آن

به گزارش مجله نایس پاتوق، کوکوی نودل یک غذای بسیار مناسب برای شام یا میان وعده به ویژه برای بچه ها است.

کوکوی نودل و طرز تهیه آن

کوکو یکی از ساده ترین غذاهای سرخ کردنی ایرانی است که در پخت آن دست شما برای خلاقیت کاملا باز است و با تغییر مواد تشکیل دهنده آن می توانید کوکوهای متنوع و جالبی درست کنید. نودل نیز یک غذای رشته ای آسیایی است که در آشپزی کشورهای شرق آسیا زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین با استفاده از دستور پخت کوکوی نودل می توانید یک وعده غذایی کامل با مواد مغذی متنوع درست کنید. با مجله نایس پاتوق همراه باشید.

مواد لازم

  • سینه مرغ یک عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پیازچه 2 یا 3 ساقه
  • گشنیز یک دسته کوچک
  • جعفری یک دسته کوچک
  • پنیر پیتزا 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد
  • قارچ 6 عدد
  • نودل آماده 2 بسته
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت کوکوی نودل

  • برای تهیه کوکوی نودل ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز درشت، نمک، فلفل، زردچوبه و یا هر طعم دهنده دلخواهی در قابلمه بریزید و یک لیوان آب اضافه نموده و صبر کنید تا مرغ به مدت یک ساعت بپزد.
  • مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و بعد از سرد شدن، آن را به صورت دلخواه کاملا خرد کنید. برای این کار می توانید مرغ را ریش ریش کنید یا آن را در خردکن بریزید. هر چه مرغ ریزتر باشد، به خوشمزه تر شدن و بافت بهتر کوکو یاری می نماید.
  • قارچ ها را به خوبی بشویید و ریز خرد کنید. در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و قارچ و مرغ خردشده را با حرارت کم سرخ کنید. سپس جعفری، گشنیز و پیازچه را خرد کنید و به مرغ اضافه نموده و حدود یک دقیقه دیگر سرخ کنید.
  • در مرحله بعد نودل آماده را در یک قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد نودل ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه در آب بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید و بگذارید سرد گردد.
  • زمانی که نودل خنک شد، آن را در یک ظرف بریزید، تخم مرغ ها را هم بزنید و با نمک، فلفل و زرچوبه به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • وقتی همه مواد آماده شد به سراغ آخرین مرحله دستور پخت کوکو نودل بروید که سرخ کردن است. در یک تابه عظیم روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. مخلوط نودل و تخم مرغ را داخل تابه بریزید و سپس مخلوط مرغ و قارچ را روی آن بریزید و در نهایت پنیر پیتزا را اضافه کنید.
  • چند ثانیه اول حرارت را زیاد کنید تا تخم مرغ ببندد. سپس کوکو را برش دلخواه بزنید و در تابه را روی آن گذاشته و حرارت را کم کنید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه کاملا سرخ گردد. می توانید تابه را در خاتمه در فر بگذارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیر طلایی گردد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع کوکو طرز تهیه کوکو تن ماهی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 2 آذر 1399 بروزرسانی: 2 آذر 1399 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 1239

به "کوکوی نودل و طرز تهیه آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کوکوی نودل و طرز تهیه آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید