طرز تهیه سوپ مرغ لیمو، نارگیلی
به گزارش مجله نایس پاتوق، اگر از مرغ پخته یا کباب شده آماده برای این سوپ بهره ببرید، زمان آماده سازی آن را کاهش می دهید و می توانید در کمتر از نیم ساعت این غذا را آماده کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
- 900 گرم مرغ پخته شده
- 425 گرم شیرنارگیل
- دو پیمانه آب
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- 3 عدد هویج میانه
- یک قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- گشنیز تازه
طرز تهیه
- پوست و استخوان مرغ ها را جدا و سپس مرغ ها را ریز کنید. در یک قابلمه بزرگ، مرغ خرد شده و شیر نارگیل را با آب، آب لیموترش، هویج خرد شده، سس سویا، دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی و نمک مخلوط کنید. آنها را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید تا هویج ها کمی نرم شوند.
- برای سرو این سوپ، سوپ را داخل کاسه بریزید، روی آن ادویه تایلندی و گشنیز تازه بپاشید و با قاچ های لیموترش تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 487
- چربی: 38 گرم
- کلسترول: 125 گرم
- کربوهیدرات: 11 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 29 گرم
- سدیم: 1437 میلی گرم
- پتاسیم: 175 میلی گرم
- آهن: 3 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: nicepatogh.ir
شناسه مطلب: 2084
به "طرز تهیه سوپ مرغ لیمو، نارگیلی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ مرغ لیمو، نارگیلی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید