7 سالاد خوشمزه از 7 کشور جهان
به گزارش مجله نایس پاتوق، سالادهای خوشمزه
شاید برخی از ما بیشتر از اینکه به سالاد به چشم یک پیش غذای خوشمزه نگاه کنیم آن را یک غذای رژیمی می دانیم و جایگزین غذای اصلی می کنیم. سالادهای خوشمزه و خلاقانه زیادی در جهان درست می گردد که فقط محدود به چند برگ کاهو و تکه های خیار نیستند و حتی تعدادی از آن ها از غذاهای اصلی سر میز هم خوشمزه تر هستند و ممکن است اگر جلوی خودتان را نگیرید آنقدر از آن ها بخورید که دیگر جایی برای غذای اصلی باقی نماند! اینکه بدانید معروف ترین و خوشمزه ترین سالاد هر کشور چه جوری درست می گردد شاید برایتان جالب باشد پس تا انتهای این پست همراه خبرنگاران باشید چون می خواهیم درباره خوشمزه ترین سالادهای هر کشور حرف بزنیم.
برای رزرو آنلاین بلیط هواپیما اینجا را کلیک کنید
سالاد لوبیا سیاه مکزیکی
برای درست کردن این سالاد خوشمزه آواکادو، ذرت، لوبیا سیاه، سیب زمینی و پیاز را با هم مخلوط می نمایند. این سالاد هم خوشمزه و هم سبک است و به خصوص در روزهای گرم تاسبتان می تواند یک پیش غذای انرژی زا باشد و حسابی سرحالتان می نماید. در این غذا هم انواع ویتامین های گیاهی وجود دارد و هم پروتئین پس خیلی مقوی است. مواد این سالاد کاملا خرد می شوند و به زیبایی در ظرف تزئین می شوند.
سالاد سولاریتو(solterito)
تنوعی از رنگ ها و طعم ها! این سالاد از مواد تازه و مقوی درست می گردد و با آن سالادهایی که پایه و اساس آن ها کاهو است فرق دارند. برای درست کردن این سالاد از سیب زمینی، گشنیز، پیاز، فلفل قرمز، باقلا، ذرت و پنیری مخصوص استفاده می گردد. تمام سبزیجاتی که در این سالاد به کار می روند به تکه های یک مقدار خورد می شوند و در آخر هم بر روی آن ها روغن زیتون ریخته می گردد. تصور کنید با خوردن یک قاشق از این سالاد که از سبزیجات و خوراکی های متنوع درست شده تا چه مقدار می توانید طعم انواع مختلف مزه ها را در آن واحد بچشید.
سالاد یونانی
سالادهای یونانی از تکه های گوجه، خیار، پیاز، پنیر فتا و زیتون درست می شوند و معمولا با نمک و مرزن جوش مزه دار می نماید و در آخر بر روی آن روغن زیتون ریخته می گردد. در این سالاد گاهی تکه های از فلفل دلمه هم ریخته می گردد که اتفاقا مزه خوبی هم به سالاد می دهند. مخصوصا در ماه های تابستان از این سالاد زیاد استفاده می گردد و آن را در این موقع از سال بر روی میز بیشتر خانواده های یونانی پیدا می کنید. انواع سالادهای دیگر هم در یوتان درست می گردد که پایه آن ها کاهو و یا کلم است.
سالاد سیب زمینی
اگر خیال دارید یک سالاد آلمانی اصیل بخورید باید به فکر یک سس خوشمزه باشید چون آلمانی ها معمولا بر روی سالادها از سس خامه ای استفاده می نمایند هر چند که گاهی هم از ترکیب سرکه، گیاهان معطر و ادویه ها سسی مایع تهیه می نمایند. برخی از سالادهای سنتی آلمانی از کاهو، سبریجات و میوه های مختلف درست می شوند و برای درست کردن تعدادی دیگر از سالاد های سنتی آلمانی هم از گوشت، پاستا و یا مرغ استفاده می گردد. این سالادها را معمولا با پنیر و تخم مرغ تزئین می نمایند که هم آن ها را خوش آب و رنگ می نماید و هم طعم و مزه خوبی به آن ها می دهد. اما یکی از معروف ترین سالادهای آلمانی سالاد سیب زمینی است که برای درست کردن آن سیب زمینی ها به صورت درشت و یا حقه حلقه خورد می گردد و با موادی مثل ژامبون، تخم مرغ، خیارشور و ذرت ترکیب می گردد.
سالاد گادو - گادو
برای درست کردن این سالاد از سبزیجات بخارپز، لوبیا، کلم، خیار، جوانه لوبیا، هویج، گشنیز، تخم مرغ آب پز، سیب زمینی آب پز، پنیر توفوی سرخ شده و سویا سنتی استفاده می گردد. بعد از آماده شدن سالاد بر روی آن سس نارگیل ریخته می گردد که از سس های مخصوص آسیای شرقی است. این سالاد خوشمزه و متنوع طعم ها و مزه های زیادی را با هم ترکیب نموده و از طرفی رنگ مجذوب کننده آن هم می تواند حسابی اشتهایتان را باز کند.
سالاد نیکویز
سالاد نیکویز از سالادهای خوشمزه فرانسوی است که مواد متنوع به کار رفته در آن حسابی آن را مقوی و سیرنماینده نموده است. برای درست کردن این سالاد از خوراکی هایی مثل سیب زمینی آب پز، تخم مرغ آب پز، لوبیا سبز پخته شده، سینه مرغ پخته شده، نخود فرنگی پخته شده، روغن زیتون، گوجه، خیار و کاهو استفاده می گردد. بری آماده کردن سس این سالاد سرکه، نمک، فلفل، روغن زیتون و سیر را با هم ترکیب کنید و در آخر بر روی سالاد بریزید. در این سالاد مواد چندان خرد نمی شوند و لوبیا سبز که از مواد اصلی این سالاد است به صورت کاملا درسته در سالاد به کار می رود و بقیه مواد بر روی کاهوها چیده می شوند.
سالاد سزار
سالاد سزار از سالادهایی است که در ایران هم خیلی معروف است و آن را می توانید در منوی رستوران های ایتالیایی پیدا کنید. این سالاد از سالادهای پرطرفدار ایتالیایی است که خیلی ها طعم آن را دوست دارند. برای درست کردن سالاد سزار از کاهو، آب لیمو، پنیر پارمزان، روغن زیتون، تخم مرغ، سیر، فلفل سیاه و نان توست استفاده می گردد . برای آماده شدن سالاد کافیست کاهو، نان تست، پنیر و تکه های گوشت را با هم قاطی کنید. حتما می پرسید پس بقیه مواد برای چیست؟ بقیه مواد برای درست کردن سس مخصوص آن است. نان های توست حتما باید در روغن سرخ شده باشند و به تکه های یک مقدار خرد شوند.
منبع: finedininglovers.com
منبع: الی گشت