نگاه رئیس میراث فرهنگی در برپایی جشنواره اقوام خاص است
به گزارش مجله نایس پاتوق، جشنواره ملی اقوام ایرانی که از 22 تیرماه سال جاری در محل دهکده اقوام ایرانی برج میلاد شروع شده، از ساعت 21 تا ساعتی پس از بامداد ادامه دارد و طی آن استان های مختلف این فرصت را دارند که جاذبه های گردشگری، صنایع دستی، تولیدات بومی و لباس های فاخر خود را به نمایش بگذارند.
به گزارش خبرنگاران، مدیرعامل برج میلاد تهران با بیان اینکه نگاه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی در برگزاری جشنواره اقوام ایرانی خاص و ارزشمند بوده است گفت: در برگزاری این جشنواره ملی، هر شب حدود 10 تا 15 هزار نفرازمحل برپایی چهار سوق برج میلاد دیدن می نمایند.
علی درویش پور در این خصوص با بیان اینکه جشنواره اقوام ایرانی محلی برای تبادل اطلاعات و معرفی جاذبه ها و ظرفیت های باالقوه استان ها و اقوام ایرانی به شمار می رود اضافه نمود: در گوشه گوشه ایران عزیزمان خرده فرهنگ های اصیل و با ارزش فراوانی وجود دارد ، که متاسفانه زندگی پسا مدرن و ارتباط پیچیده نیز بسیاری از آنها را کم رنگ نموده یا به فراموشی سپرده است.
او ادامه داد: این جشنواره با رویکردی مطلوب و با همراهی و همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شروع شده است که در آن مدیران ارشد استانی این امکان را دارند تاسرمایه گذارانی را برای پیش برد منطقه خود جذب نمایند.
او توضیح داد: به واسطه اندیشه های مترقی برادر خوبم جناب دکتر مونسان ، فضایی ایجاد نموده ایم تا با معرفی ظرفیت و جاذبه های گردشگری استان هاو اقوام جهت گردشگری هموطنانمان را از آنسوی مرزها به دیدن جذابیت ها و زیبایی های طبیعی و تاریخی کشور عزیزمان تغییر دهیم . واقعیت این است که جغرافیای ایران لبریز زیبایی های بکر و دیدنی است.
مدیرعامل برج میلاد با اشاره به اینکه بسیاری از کسانی که در این کلان شهر زندگی می نمایند ریشه در گوشه های این خاک پرگهر دارند اضافه نمود: جشنواره ملی چارسوق به همت سازمان میراث فرهنگی، شهرداری و برج میلاد در حال اجرا است با این امید که بتوانیم بهترین میزبان برای برپایی شب های شیرین استان های ایران باشیم.
او با بیان اینکه این جشنواره ملی تا اول محرم ادامه خواهد داشت تاکید نمود: در این شب های فرهنگی استان ها به مدت 2 شب می توانند با لباس های اصیل، گویش های شیرین، موسیقی فاخر و هنرنمایی منحصر به فردخود لحظات به یاد ماندنی را برای همه مخاطبان و علاقه مندان ایجاد نمایند.
منبع: میراث آریا