طرز تهیه کوکی شکلاتی؛ کوکی با بافت نرم و طعمی ویژه

به گزارش مجله نایس پاتوق، کوکی ها به علت بهره مندی از بافتی بسیار خاص، که آن ها را از این نظر در جایی میان بیسکویت و کیک قرار می دهد و بعلاوه به علت تنوع طعم فوق العاده ای که دارند، همیشه جزو خوراکی های پرطرفدار هستند.

طرز تهیه کوکی شکلاتی؛ کوکی با بافت نرم و طعمی ویژه

کوکی ها مخصوصا ً در میان بچه ها طرفدارهای بسیار زیادی دارد؛ همین است که می توانید با پختن آن در خانه و بدون استفاده از هیچ گونه مواد نگهدارنده یا شیمیایی، با خیال راحت این میان وعده خوشمزه را در میان خوراکی های ثابت کودک عزیز خود قرار دهید.

کوکی ها اغلب از چنین ظاهر و بافتی بهره می برند.

در این مقاله قصد داریم در کنار آموزش طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات، نکته هایی درباره تفاوت کوکی با کراکر را ذکر نموده و بعلاوه کوکی ها را از لحاظ تنوع طعم ها آنالیز کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی

قبل از پرداختن به طرز تهیه کوکی شکلاتی، بهتر است تفاوت کوکی و کراکر را شرح دهیم.

کوکی یا کراکر؟

کراکرها با بهره مندی از طعم و بافتی بسیار لذیذ، همیشه رقیبی برای کوکی ها هستند و از سویی ممکن است این دو نوع میان وعده مختلف با یکدیگر اشتباه گرفته شوند که در ادامه تفاوت های آن ها را در زمینه های بافت و طرز تهیه آنالیز خواهیم کرد.

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات

همان طور که گفته شد کوکی ها در اغلب اوقات بافتی نیمه ترد دارند که نه به بیسکویت ها و نه به کیک ها شباهت کامل دارند؛ اما تمامی کوکی ها نیز شبیه یکدیگر نیستند و برای مثال کوکی شکلاتی آمریکایی بافتی بسیار ترد به نسبت کوکی ترک دار شکلاتی دارد. در این زمینه باید گفت که کوکی شکلاتی چیپسی که در این مقاله نیز قصد آموزش طرز تهیه کوکی شکلاتی چیپسی را داریم، از بافتی ترد و سخت همانند کوکی شکلاتی آمریکایی بهره می برد.

این دسته از کوکی ها معمولاً در فر و با کره حیوانی تهیه می شوند اما اگر شما به فر دسترسی نداشتید یا به هر علتی تمایلی به استفاده از کره نداشتید، می توانید در پی طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر یا طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون کره باشید که در این زمینه ها نیز آموزش های مناسبی را در بلاگ خبرنگاران فود خواهید یافت.

طرز تهیه کوکی ساده قهوه

کوکی های با طعم قهوه نیز بافتی شبیه به کوکی شکلاتی آمریکایی دارد؛ اما مزه این دو بسیار با همدیگر تفاوت دارد. در حقیقت کوکی آمریکایی بیشتر طعم گردو می دهد و مزه آن بسیار خاص و مجذوب کننده است؛ در حالی که کوکی ساده قهوه به علت حضور قهوه آسیاب شده در آن، طعم و بوی قهوه می دهد و برای هواداران قهوه انتخابی بی نظیر به شمار می آید. اگر در پی طرز تهیه کوکی قهوه شیرینی ترد با طعم خوشمزه هستید، می توانید در طرز تهیه کوکی ساده قهوه می توانید آن را بیابید.

طرز تهیه کوکی کراکر شکلاتی - شکلات بادام و کراکر

اما به سراغ آنالیز کراکرها برویم: کراکر ها در اصل بر خلاف کوکی ها بسیار ترد و نازک تهیه می شوند و طعمی نمکی دارند؛ اما یک نوع خاص از آن ها، یعنی کراکر شکلاتی - شکلات بادام و کراکر، طعمی شیرین به سبب حضور شکلات دارد و ضخامت آن نیز زیادتر است.

کرم شکلات ایده ای عالی برای تزئین کوکی هاست!

کوکی کراکر شکلاتی با قرارگیری چند لایه نان کراکر و ترکیب شکلات و بادام بر روی هم ساخته می گردد. بعلاوه کراکر شکلات و بادام، بر خلاف کوکی ها، نیازی به پخت ندارد و شکل گیری آن در یخچال انجام می گردد.

اطلاعات مهم درباره تهیه کوکی با تکه های شکلات

مقدار کالری در هر 100 گرم488 کالری
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان لازم برای پخت10 دقیقه
تعداد نفرات20 نفر
درجه سختیمیانه

مواد لازم برای تهیه کوکی با تکه های شکلات

آرد3 پیمانه
کره200 گرم
تخم مرغ2 عدد
شکر سفید3/4 پیمانه
شکر قهوه ای3/4 پیمانه
نمک1/4 قاشق چایخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
شکلات تکه ای1 پیمانه
آب داغ2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی با تکه های شکلات

مرحله اول: کره را در فضای اتاق قرار دهید تا کاملاً آب گردد. سپس شکر قهوه ای و شکر سفید را به آن بیفزایید و به خوبی هم بزنید. این کار را تا یکدست شدن ترکیب ادامه دهید.

مرحله دوم: تخم مرغ را به ترکیب اضافه کنید، اندکی هم بزنید و سپس وانیل اضافه کنید. در این مرحله ترکیب را به خوبی هم بزنید تا به مایعی یکدست برسید.

مرحله سوم: بیکینگ پودر و آب را در یک ظرف مجزا به خوبی ترکیب کنید، سپس آن را به ظرف تخم مرغ و کره بریزید و این بار نیز ترکیب را تا یکدست شدن کامل هم بزنید.

مرحله چهارم: آرد و نمک را مخلوط نموده و چند بار الک کنید. سپس کم کم آن ها را به ظرف تخم مرغ و کره اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا در نهایت خمیر گلوله گلوله ای ساخته گردد.

شما می توانید با مغزیجات و تکه های شکلات کوکی خود را خوش مزه تر کنید.

مرحله پنجم: در این مرحله چیپس شکلات و یا تکه های شکلات دلخواه خود را داخل خمیر می ریزیم و به آرامی هم می زنیم تا شکلات ها در همه جای خمیر پخش شوند. سپس خمیر را با دست در حد ده ثانیه ورز می دهیم تا خمیر یکدست گردد.

مرحله ششم: بر روی سینی شیرینی پزی خود کاغذ روغنی پهن کنید و به مقدار یک اسکوپ کوچک از خمیر را روی سینی قرار دهید. خمیرها را با فاصله از یکدیگر قرار دهید.

مرحله هفتم: فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید و بگذارید تا به دمای مد نظر برسد. سپس سینی را درون آن قرار دهید و حدود 10 دقیقه بعد فر را خاموش کنید و سینی را از فر خارج نمایید.

مرحله هشتم: سینی را بر روی توری قرار دهید؛ زمانی که کوکی ها به دمای اتاق رسید، آماده سرو خواهد بود. کوکی های خوشمزه ما آماده شده است!

چایی با شما، شیرینی از ما!

در بسیاری از شهرهای بزرگ شما امکان خواهید داشت محصولاتی همانند کوکی آمریکایی، کوکی شکلاتی، کوکی ترک دار شکلاتی، کوکی شکلاتی چیپسی، کوکی کراکر شکلاتی، کراکر شکلات و بادام، کوکی ساده قهوه و بسیاری شیرینی های دیگر را به وسیله سفارش آنلاین شیرینی در خبرنگاران بخرید.

ما در این مقاله سعی کردیم به طور کامل به معرفی و شرح دستور پخت یکی از برترین و خوشمزه ترین کوکی ها بپردازیم. کوکی با تکه های شکلات مورد علاقه همه افراد، از پیر گرفته تا جوان، است و شیرینی دلچسبی است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می زند. امیدواریم که از این دستور بهره ببرید و لذت ببرید. نوش جان.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 11 بهمن 1403 بروزرسانی: 11 بهمن 1403 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 2367

به "طرز تهیه کوکی شکلاتی؛ کوکی با بافت نرم و طعمی ویژه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی شکلاتی؛ کوکی با بافت نرم و طعمی ویژه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید