گیر افتادن دلار در دوراهی صعود یا کاهش

به گزارش مجله نایس پاتوق، وجود اخبار مثبت و منفی متعدد باعث شد تا شاخص دلار دچار نوسانات زیادی شود.

گیر افتادن دلار در دوراهی صعود یا کاهش

به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، هر چند که مدیران ارشد بانک مرکزی آمریکا با عقب نشینی نسبتا محسوس از مواضع قبلی خود اعلام کردند که هنوز نسبت به کاهش نرخ بهره مصمم نیستند، تنش ها در منطقه خلیج فارس باعث شد تا دلار نتواند به طور کامل از این شرایط بهره گیرد. جان ویلیامز، رئیس دفتر منطقه ای فدرال رزرو در نیویورک با اشاره به تلاش این نهاد برای برقراری تعادل بین نرخ بهره و تورم گفت: سیاست کاهش نرخ بهره سریع در دستور کار قرار ندارد.

جاشوا تدبیر، مدیر پوشش ریسک در موسسه وسترن یونیون بیزینس سالوشنز گفت: نظر مدیران بانک مرکزی به معنای تغییرات فوری در سیاست های پولی نیست و این مساله باعث شد تا دلار آغاز به بازیابی خود کند. دلار به اخبار مرتبط با بانک مرکزی آمریکا حساسیت زیادی پیدا کرده است.

شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد با 0.39 درصد افزایش به 97.168 واحد رسید. در پیش بودن برگزیت و وعده بانک مرکزی اروپا به آغاز دور جدید خرید اوراق قرضه باعث شد تا دلار ابتدا خود را 0.5 درصد بالا بکشد و هر یورو به ازای 1.122 دلار مبادله شود اما دلار بار دیگر رو به کاهش رفت و در نهایت با ایستادن در سطح 1.1273 واحدی به کار خود در معاملات هفتگی خاتمه داد.

از سوی دیگر هر فرانک به 1.018 دلار افزایش یافت. یورو نیز در برابر فرانک سوئیس عقب نشست و با کاهش 0.42 درصدی به ازای 1.102 فرانک مبادله شد که در طول دو سال اخیر بی سابقه بوده است.

دلار در برابر دیگر ارز مهم اروپایی یعنی پوند نیز هر چند ابتدا تا کانال 1.24 پیشروی کرد اما در نهایت هر پوند تا 1.2501 دلار بالا آمد. در برابر سایر ارزها، هر دلار آمریکا به ازای 1.4204 دلار استرالیا و 1.3073 دلار کانادا مبادله شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 آبان 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 472

به "گیر افتادن دلار در دوراهی صعود یا کاهش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گیر افتادن دلار در دوراهی صعود یا کاهش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید