کلوچه پنیری را بدون فر و در خانه بپزید
به گزارش مجله نایس پاتوق، این کلوچه بر پایه کره است ولی اگر طعم و مزه کره را دوست ندارید می توانید از مارگارین نیز بهره ببرید و یک کلوچه خوشمزه برای پذیرایی داشته باشید.
یکی از خوشمزه ترین شیرینی های خانگی کلوچه پنیری است که می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. شما می توانید این کلوچه را همان طور که تعیین است با فر و بدون فر و با یاری یک تابه معمولی یا رژیمی تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کلوچه پنیری بدون فر را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه پنیری بدون فر
- پنیر ماسکار پونه 115 گرم
- کره به دمای محیط رسیده 115 گرم
- شکر دانه ریز 180 گرم (یک پیمانه سرخالی)
- تخم مرغ کوچک 1 عدد
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
- آرد 220 گرم (حدود دو پیمانه سرخالی)
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه کلوچه پنیری بدون فر
اگر دوست دارید طعم متفاوت یک کلوچه خانگی را امتحان کنید در ادامه با تهیه کلوچه پنیری بدون فر همراه ما باشید.
مرحله اول
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید. کره نرم شده در دمای محیط را به همراه پنیر خامه ای کم نمک با همزن برقی و به مدت 1 دقیقه بزنید تا نرم گردد.
مرحله دوم
در ادامه باید شکر را که از قبل آسیاب کردید به مواد اضافه کنید و 3 الی 4 دقیقه با همزن برقی بزنید تا مواد کرم رنگ و روشن گردد. دقت کنید باید در طول هم زدن دورگیری کنید تا تمام کره و پنیر با شکر به خوبی مخلوط گردد.
مرحله سوم
سپس تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید تا تخم مرغ به خورد مواد برود. آرد و نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا یکدست و سبک گردد. سپس با لیسک مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد. خمیر حالت چسبنده دارد و باید آن را 1 ساعت در یخچال قرار دهید. اگر به ترفندهای شیرینی پزی علاقه دارید، فوت وفن های پخت شیرینی نخودچی در خانه را بخوانید.
مرحله چهارم
در ادامه باید از مواد گلوله های 40 گرمی جدا کنید و داخل آرد بزنید و در سینی فر از قبل چرب شده با کاغذ روغنی یا در تابه و با فاصله از هم قرار دهید. در صورت دلخواه می توانید روی کلوچه ها کنجد یا خرفه بپاشید. سپس آن ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 12 الی 15 دقیقه با دمای 170 بگذارید تا کلوچه پنیری بپزد. برای پخت بدون فر نیز باید آن را داخل تابه قرار دهید و روی در تابه دم کنی بگذارید و 20 دقیقه زمان دهید تا جایی که زیر کلوچه پنیری کمی تغییر رنگ دهد.
فوت و فن های طرز تهیه کلوچه پنیری بدون فر
- همین که کف کلوچه ها رنگ بگیرد کافی است و اگر زمان بیشتری دهید خشک می گردد.
- وقتی خنک شد از سینی جدا کنید و در صورت تمایل کمی پودر قند روی آن الک کنید.
- کلوچه ها را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
- تخم مرغ حتما باید کوچک باشد.
- کلوچه ها حین پخت کمی ترک می خورند.