کرانچی تند و آتشین را در خانه درست کنید

به گزارش مجله نایس پاتوق، در تهیه این کرانچی تند سعی کردیم از تمام موادی که در دسترس هستند استفاده کنیم تا بتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

کرانچی تند و آتشین را در خانه درست کنید

کرانچی تند و آتشین یکی از انواع کرانچی ها است که هواداران خودش را دارد. این پاستا بسیار سالم و خوشمزه است و جایگزین تنقلات ناسالم بچه ها می گردد. شما می توانید با پاستا فرمی دلخواه، یک کرانچی تند و خوشمزه را در خانه تهیه کنید. حتی می توانید برای پذیرایی در مهمانی های خود نیز از کرانچی تند و آتشین بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کرانچی تند را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه کرانچی تند

  • ماکارونی یا پاستا فرمی دلخواه 1 بسته
  • آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
  • نمک، زردچوبه، پودر پاپریکا، آویشن، پودر سیر و فلفل قرمز به اندازه لازم

طرز تهیه کرانچی تند

مرحله اول

ابتدا داخل یک قابلمه اندازهی آب بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید و به آن 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. پاستا دلخواه خود را داخل آب جوش خالی کنید و کمی زردچوبه روی آن بریزید تا پاستا خوش رنگ گردد. 10 دقیقه بگذارید تا خوب بپزد و نرم گردد.

مرحله دوم

بعد از 10 دقیقه که پاستا نرم شد باید آن را آبکش کنید و خوب بشویید تا حالت چسبندگی آن از بین برود. یک پارچه تمیز روی سطح بیندازید و پاستا را روی آن بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن گرفته گردد. سپس داخل یک کاسه بریزید و به آرد آغشته کنید تا همه جای پاستاها آردی شوند.

مرحله سوم

در ادامه همه ماکارونی را داخل آبکش بریزید و الک کنید تا اگر آرد اضافه داخل آن است جدا گردد و در روغن نسوزد. داخل یک شیرجوش روغن سرخ کردنی بریزید و صبر کنید تا داغ گردد و برای تست داغ شدن یک کرانچی را داخل آن بیندازید و اگر پف کرد یعنی آماده سرخ کردن است.

مرحله چهارم

در ادامه همه پاستاها را سرخ کنید و با کفگیر بردارید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید. ادویه های گفته شده را داخل یک کاسه مخلوط کنید و روی کرانچی بریزید و خوب هم بزنید تا به خورد پاستا برود. اگر به دستور تهیه پاستاهای متفاوت علاقه دارید، پاستا آشیانه ای با مرغ و قارچ را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه کرانچی تند

  • نباید پاستا را روی هم بریزید و کم کم سرخ کنید وگرنه حالت خمیری می گیرد و برشته نمی گردد.
  • شما می توانید از هر نوع ادویه ای که دوست دارید بهره ببرید.
  • تا وقتی کرانچی داغ است باید ادویه ها را روی آن بریزید تا مزه ها را به خود جذب کند.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر عدس پلو شکم پر را در مجله بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 14 تیر 1401 بروزرسانی: 14 تیر 1401 گردآورنده: nicepatogh.ir شناسه مطلب: 2051

به "کرانچی تند و آتشین را در خانه درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرانچی تند و آتشین را در خانه درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید