حمله به کاروان ائتلاف آمریکایی در عراق
به گزارش مجله نایس پاتوق، برخی منابع خبری امروز (یکشنبه) از هدف حمله قرار دریافت یک کاروان پشتیبانی لجستیک ائتلاف بین المللی در استان بابل در عراق خبر دادند.

کانال تلگرامی عراقی صابرین نیوز در خبری فوری گفت که یک کاروان پشتیبانی لجستیک ائتلاف بین المللی علیه گروه تروریستی داعش در استان بابل در عراق هدف حمله قرار گرفته است.
در همین حال، شبکه تلویزیونی المیادین گفت که گروه سریه قاصم الجبارین مسئولیت این حمله به کاروان نیروهای بین المللی به سرکردگی آمریکا در عراق را برعهده گرفته است.
این گروه در روزهای گذشته نیز مسئولیت چند حمله به کاروان های پشتیبانی لجستیک ائتلاف بین المللی در برخی استان های عراق را برعهده گرفته بود.
مسئولان عراقی یا نیروهای ائتلاف تا به امروز درباره این حملات و تلفات احتمالی آن موضعگیری یا اظهار نظر رسمی نکرده اند. ، ایرنا
منبع: ایران آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1399
بروزرسانی: 12 بهمن 1399
گردآورنده: nicepatogh.ir
شناسه مطلب: 1377
به "حمله به کاروان ائتلاف آمریکایی در عراق" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "حمله به کاروان ائتلاف آمریکایی در عراق"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید